Strauss skrædderi,systue, skrædder, skrædderi, skrædder omforandinger, alterations of pants, oplægninger, ny lynlås, mangler en knap i hynde, ny knap i mine cowboybukser, ny knap jeans, ny knap i bukser, knap i pude

Strauss

Velkommen til Strauss skrædderi i København

 

 

Strauss har eksisteret siden april 1997. Vi har et 325m2 stort skrædderi, som ligger i hjertet af København.

I København er vi et team på 15 ansatte og vi har stor erfaring med alt tøj, så er der noget du vil spørge om, så skriv, ring eller endnu bedre kom ind og besøg os!.

 

Forandringer og reperationer:

 

Hos Strauss laver vi alt indenfor omforandringer. Skal dine bukser lægges op? eller mangler din taske en knap? Måske du skal have en ny lynlås i vinterjakken? - ja, alt indenfor reperationer og forandringer af dit tøj. 

 

Alt i reperationer indenfor boligtilbehør:

 

Skal dine gardiner lægges lidt op, dit badeforhæng kortes eller mangler der en ny lynlås til en hynde eller pude, så klarer vi den.

 

Kom ind forbi med dine ting så står vi klar til at hjælpe!

Der er ingen tidsbestilling og de fleste ting kan klares på 1-2 dage med undtagelse af lynlåse som tager en uge.

 

 

Kontakt

Brudekjoler, festkjoler, galakjoler, partydresses, dress, afkortning af stropper på kjole, oplægning af brudekjole, oplægning kjole,

Brudekjole

Bryllupstanker...

 

Tidsbestilling Ring: 38881747 Husk sko og evt. undertøj så det hele passer. 

 

Strauss har specialiseret sig i brudekjoler og festkjoler - står du og skal giftes? eller skal du til fest, så kom ind til Strauss og få din kjole tilpasset af vores erfarne skrædderer.

 

Vi har stor erfaring med brudekjoler og vores skrædderteam har arbejdet med brudekjoler siden vores start i 1997. Så kom ind og få tilpasset din kjole i vores store kundemodtaglse.

 

De mest almindelige rettelser på kjolen er: taljen, stropper, oplægning, dansestrop og løft ved barmen, men der kan være mange  andre små ting som lige giver det sidste, så kjolen passer perfect! Husk sko, bh og andet tilbehør.

 

Er du i tvivl om det er noget man kan få tilrettet så ring på tlf. 3888 1747 eller mail på strauss@strauss.dk så skal vi nok give dig svar, men ellers er du altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende samtale om din kjole.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

hurtig oplægning, oplægning nu, ærmeoplægning, skrædder, skrædder købehavn, systue københavnskrædderi, systue, Strauss København, Kjoler, Oplægning af bukser, tailor, skræder, skædderi,

Ekspress sevice

Når det skal gå hurtigt!

 

Skal dine bukser lægges op nu? Så klarer vi det indenfor en time!

 

Skal tøjet være klart med det samme, skal du til fest eller skal du ud at rejse?. Så klarer vi en oplægning hvadenten det er ærmerne eller livvidden i dine bukser. Strauss Skrædderi er det rigtige sted, der er nemlig ikke den ting vi ikke kan lave inden for et par timer. 

 

Nogle ting har dog en naturlig begrænsning, det kan være at vi ikke lige har den rette lynlås på lager, eller at du selv skal medbringe det materiale, som skal bruges til rettelsen, spørg om råd og vejledning hos os.

 

Ekspresstider:

 

Oplægning max 1 time.

Livvidde max 1 time.

Ny knap max 1 time.

Ærme oplægning på blazer max 3 timer.

Vidde på blazer max 3 timer.

 

Du skal påregne et ekspresstilæg. Prisen på den pågældende vare oplyses inden påbegyndt arbejde.

 

  

Priser

skrædder, skrædder købehavn, systue københavn, skrædderi, systue, Strauss København, Kjoler, Oplægning af bukser, tailor Tailor, skrædder, skrædderi, skræder, systue, oplægning af bukser, oplægning af lædderbukser krædder, skrædder købehavn, systue københavnskrædderi, systue, Strauss København, Kjoler, Oplægning af kjoler, tailor