skrædderi, Kolding, systue,reperationer, skrædder, syerske, bryllup, galla, jakkesæt

Strauss Kolding

Vores skrædderi i Kolding dækker hele 115 m2, som ligger på Naverstræde 3 v/Borchs Gård, Kolding. 

Vores værdigrundlag er at give den bedst mulige service til alle vores kunder, og ud fra det behandle hver enkelt kunde individuelt. Vi kan således udføre opgaver, så de er skræddersyet til netop den enkelte kundes behov. 

Alle vores medarbejdere er faguddannet inden for skrædder- og designfaget og har mange års erfaring med reparationer, forandringer og almene skrædderopgaver.

 

Kontakt

strauss kolding,, skrædder kolding, systue, dragtpose, syerske, skrædder,

Reparation/forandringer

Hos Strauss skrædderi i Kolding laver vi alt indenfor forandringer. Skal dine bukser ligges op eller mangler din taske en knap, måske skal du have en ny lynlås i vinterjakken - ja, alt indenfor reparationer og forandringer af dit tøj. Eller har du handlet på nettet og passer kjolen, bukserne, eller blusen ikke helt som det skal.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores skrædderi, hvis du skulle have spørgsmål om skrædderarbejde.

 

Kontakt

bryllup, skrædder, kolding, galla, skrædderi, systue, syerske

Bryllup/Galla/Jakkesæt

Skal du giftes eller til fest så kom ind til Strauss Kolding og få din kjole tilpasset af vores erfarne skrædderer Vores skrædderteam har arbejdet med brude- og gallakjoler siden vores opstart. Vi ved hvor vigtig det er, at kjolen passer til mindste detalje

De mest almindelige rettelser er – ind i taljen, stropper, oplægning, dansestrop og løft ved barmen, men der kan være mange andre små ting som lige giver det sidste, så kjolen passer perfekt!

Husk altid sko, bh, danseskørt og andet tilbehør…..

 

Kontakt