skrædder, systue, oplægning, strauss, omforandring, odense

Strauss Odense

Vores skrædderi i Odense ligger på Vesterbro 46, lige over for Føtex.

Vores værdigrundlag er at give den bedst mulige service til alle vores kunder, og ud fra det behandle hver enkelt kunde individuelt. Vi kan således udføre opgaver, så de er skræddersyet til netop den enkelte kundes behov.

Alle vores medarbejdere er faguddannet inden for skrædder- og designfaget og har mange års erfaring med reparationer, omforandringer og almene skrædderopgaver.

 

Kontakt

skrædder, systue, oplægning, strauss, omforandring, odense

Reparation/forandringer

Hos Strauss skrædderi laver vi alt indenfor forandringer. Skal dine bukser ligges op eller mangler din taske en knap, måske skal du have en ny lynlås i vinterjakken – ja, alle reperationer og forandringer af dit tøj. Eller har du handlet på nettet og passer kjolen, bukserne eller blusen ikke helt som den skal – så kig ind til os.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores skrædderi, hvis du har spørgsmål om skrædderarbejde.

 

 

Kontakt

skrædder, systue, oplægning, strauss, omforandring, odense

Bryllup/galla/tilretninger

Skal du giftes eller til fest så kom ind til Strauss Odense og få din kjole tilpasset af vores erfarne skrædderer. Vores skrædderteam har arbejdet med brude- og gallakjoler siden vores opstart. Vi ved, hvor vigtig det er, at kjolen passer til mindste detalje.

De mest almidelige rettelser er – ind i taljen, stropper, oplægning, dansestrop og løft ved barmen. Der kan være mange andre små ting som lige giver det sidste, så kjolen passer perfekt.

Husk altid sko, bh, danseskørt og andet tilbehør….

 

Kontakt